Speciale arrangementen voor teambuilding

Bedrijfs-arrangementen en training in Friesland

Bedrijfs-arrangementen en training in Heeg

Voor bedrijven maken wij speciale arrangementen. Wilt u als team een plezierige dag die ook iets extra’s toegevoegd aan uw team? Dan staan wij graag voor u klaar.

Bent u op zoek naar een ontspannen combinatie van plezier, buitenleven en meerwaarde voor uw team dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Nordmann Outdoor combineert haar expertise als activiteiten-organisator met een rijke ervaring in het bedrijfsleven tot speciale arrangementen voor teams en afdelingen vanuit het bedrijfsleven. Ons netwerk omvat de industrie, milieu, duurzaamheid, onderwijs, coaching, recreatie en de maritieme sector. Dit netwerk staat onze klanten ten dienste als het gaat om een dag te organiseren met een plus.

Een spreker kun je kopen. Inspiratie moet je weten te vinden. Onze partners zijn geen gelikte voltijd sprekers maar mensen uit de dagelijkse praktijk. Zij hebben niet een rijke historie, zij hebben een rijk werkzaam leven. Op basis daarvan kunnen zij teams snel ‘lezen’ en versterken en hun coherentie  vergroten. Zij hebben veel kennis en ervaring en geven met inspirerende verhalen uw team een andere kijk op hun werkzaamheden en de manier waarop zij samenwerken. U hoeft ons niet te vragen een spreker te regelen. Wij vragen u wat uw team nodig heeft om een stap in de richting van goed, beter of best te zetten.

Laten we eens in gesprek gaan over hoe we leuke buitenactiviteiten kunnen combineren met de nuttige aspecten rond uw team, afdeling of bedrijf.