Genieten vanuit je comfortabele sloep of zeilboot

Sloep- of zeilboot-arrangement

Vaar met een sloep of zeilboot over de Friese meren

Geniet van de waterrijke omgeving van Zuidwest Friesland vanuit je comfortabele sloep of zeilboot en combineer een dag varen met een heerlijk culinair arrangement.

Wij stellen op basis van jouw wensen en de beschikbare mogelijkheden een mooie dag samen. Denk bijvoorbeeld aan een sloep met een fluisterstille elektromotor, zodat je nog beter kunt genieten van de prachtige natuur. Of ga sportief het water op in een goed uitgeruste Valk, altijd goed voor sterke verhalen achteraf.

Je stapt af in een van de gezellige dorpen en gaat gezellig aan tafel in een vantevoren door ons gereserveerd restaurant voor een verkwikkende lunch of heerlijk diner. 

Prachtige vaarroutes

Je kunt prachtige tochten maken van bijvoorbeeld Heeg of Oudega naar Woudsend via Balk over de Luts door de Gaasterlandse bossen naar De Fluessen en het Heegermeer.

Ook de tocht vanaf Heeg over de Heegemer Poelen binnendoor naar Oudega en vanaf daar over de E-sloepenroute via Westhem naar Bolsward, IJlst, Osingahuizen terug naar Heeg is een prachtige route. We adviseren je graag op maat en stellen samen met jou een mooi arrangement samen.

Je leert Friesland kennen op haar mooist. In alle rust met alle tijd voor elkaar.

Zeilles

Zin om een sportieve dag in een Valk op het water te beleven, maar niet meer helemaal zeker van je zeilskills? Of wil je graag op een plezierige en vertrouwde manier voor het eerst kennis maken met de zeilsport?

In samenwerking met Zeilinstituut De Bird bieden we je de mogelijkheid om je vaarrarrangement te combineren met een halve of hele dag instructie door een CWO-gecertificeerde en ervaren instructeur.