De nieuwste rage!

Fatmax Elektrische Kickbike huren in Friesland

Onze Fatmax E-Step is onze nieuwste activiteit in Gaastmeer en omgeving!

Het is super comfortabel om met de Fatmax E-step op pad te zijn. Dankzij de dikke banden glij je als het ware over de weg. Je kunt steppen, maar dat hoeft niet. Met de krachtige elektrische motor en ruim bemeten accu kun je tochten tot maar liefst 30 kilometer lang maken door het mooie Friese landschap zonder enige inspanning.

Op- en afstappen doe je in Gaastmeer bij Camping Flapper aan de Jan Jelles Hofstrjitte 31. Deze prachtige locatie met zicht op het Heegermeer en de Fluessen is jouw startpunt voor een korte of langere tocht.

Leuke routes krijg je van ons mee: zo leiden we je langs al het moois dat de Zuidwesthoek van Friesland je te bieden heeft. Gemiddeld ben je zo'n twee tot drie uur lekker onderweg. Stephuur regel je direct via ons. Starttarief voor de Fatmax E-Step is € 19,50 per step. Elk volgende uur kost een tientje extra. 

Dit wordt een nieuwe rage!

Fluisterstil toer je met de E-step over kleine dijkweggetjes en boerenlanen naar de omliggende plaatsen Oudega, Gaastmeer, Heeg en IJlst. Maar ook Sneek en Workum zijn met een beetje meesteppen bereikbaar.

De maximale snelheid is 25 kilometer per uur. De Fatmax Kickbike E-step is toegestaan op de openbare weg mits de berijder 16 jaar of ouder is.